נשירת שיער בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/04/2018 | 20:05 | מאת: נחמן

שלום!אני בן 22.כל בדיקות הדם שלי תקינות.לאחרונה אני מוצא על הכרית מספר רב של שיערות.בחלק הקדמי של הראש מהצד הימין רואים פחות שיער.מומלץ לי מינוקסי.ברצוני לשאול: 1. האם מינוקסי הוא התכשיר היחידי שיש בשוק? 2.האם יש עוד דרכים(לא על ידי הכדורים) כדי לעצור את הנשירה ולגרום לצמיחה מחודשת? תודה רבה

30/04/2018 | 12:57 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נחמן שלום קיימות מספר דרכים לטיפול אך איני יכול לייעץ לך מבלי לראותך. אני ממליץ לגשת לרופא עור מומחה בשיער. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות