מינוקסידיל קצף................

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/04/2018 | 17:39 | מאת: מאיר

שלום דוקטור. אני משתמש כבר המון זמן במינוקסידיל קצף גנרי של קירקלנד שאני מזמין דרך אתר אינטרנט. בזמן האחרון עולים לי חששות שאולי אי אפשר לסמוך על כך שהאתר הזה אמין ושהתמיסה בה אני משתמש עובדת עלי כמו שהיא אמורה לעבוד. האריזה נראית בדיוק כמו האריזה המקורית ועל פניו הכל נראה טוב אבל האם יכול להיות שהוא מזויף? איך אפשר לדעת? בנוסף מה שמטריד אותי זה שאני לא יכול לדעת באיזה טמפרטורה היה המוצר בדרכו במשלוח עד שהגיע אלי. האם יש טמפרטורה שאם מניוקסידיל קצף שהה בה הוא יאבד מיעילותו? אם הוא היה בדרך בטמפרטורות של 30-40 מעלות זה בעיה? אפשר להמשיך להזמין מהאתר או שחובה לקנות בבית מרקחת? תודה

30/04/2018 | 10:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מאיר שלום רב כל החששות נכונים. איני ממליץ לך לחסוך כמה עשרות שקלים, ולהזמין ממקום לא ידוע ולא בטוח ושאינך מכיר. כשמדובר ברפואה עדיף לרכוש מהמקור (בבית מרקחת) ולא להסתכן. כאין פיקוח של משרד הבריאות. בהצלחה

01/05/2018 | 00:23 | מאת: מ.י

לא צריכה להיות שום בעיה , אם אתה מזמין מארה"ב ולא סין , אז אין בעיה של זיוף , במיוחד לא במוצרים כאלו שהם גם זולים וזיוף שלהם יכול לעלות בעונש חמור ככה שעדיף מבחינת הסיכון כבר לזייף קריסטל מת ולא קצף של ריגיין . חוץ מזה שהקצף של קירקלנד שהיא רשת שיווק פי 5 משופרסל , מיוצר בחברת פריגו הישראלית שמייצרת הרבה תרופות שאתה קונה במרשם רופא , ככה שלא מדובר באיזה מפעל תרופות קיקיוני סיני שמייצרים מתוך מרתף , אלא חברת תרופות רצינית שמייצרת מותג פרטי לרשת קירקלנד וגם לרשת טארגט . אגב חברת פריגו התחילה גם למכור בשוק המקומי פה מינוקסי קצף מטעמה שזה למעשה מאותו מפעל ונמכר בכמה בתי מרקחת פה , רק שהמחיר הוא פי 2 מהמחיר שלהזמין קירקלנד דרך איביי כולל משלוח , כי מישהו פה עושה קופה יפה. אגב גם חברת סיפלה ההודית ובעקבותיה עוד חברות הודיות גם ניכנסו חזק לתחום עם מוצרים המכילים מינוקסי בריכוז של 5 - 10 אחוז שלהם הם מוסיפים מרכיבים נוספים ממחקרים ופיתוחים שהם עשו . ככה שכמו שהעולם של משקאות האנרגיה הוא כבר לא רק של רד בול , גם עולם התכשירי שיער לא רק של רוגיין

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות