מתי ואיך לקחת את כדור הפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/04/2018 | 08:10 | מאת: נדב

מתי ביום לקחת את כדור הפרופסיה, עם מה לשתות אותו והאם צריך להיות עם בטן קצת מלאה באוכל לפני? בעניין המינוקסי, כיצד למרוח אותו נכון באיזור המפרצים והברקדט? אני שם כמה שפריצים ומורח כמה שניות עם היד וזהו - זה בסדר או צריך טכניקה אחרת? כמה זמן אחרי חפיפת הראש למרוח מינוקסי וכמה זמן להמתין לפני כניסה לשינה? האם זה בסדר שאני חופף את הראש רק פעמיים-שלוש בשבוע עם שמפו ומסיכה?

11/04/2018 | 14:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נדב שלום רב את כדור הפרופסיה אתה יכול ליטול מתי שנוח לך במהלך היום. את המינוקסי יש למרוח עם קצות האצבעות ולעסות לתוך הקרקפת. את הראש אתה יכול למרוח מיד לאחר החפיפה או מאוחר יותר. אין צורך להמתין לפני הכניסה לשינה כמו אצל נשים, אצלן יש להמתין על מנת שהחומר לא יזלוג לכיוון הפנים (יכול להצמיח שיער).

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות