זיפים בלחיים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/03/2018 | 12:58 | מאת: יניב

שלום אלכס. לא בטוח שזה בדיוק נושא ההתמחות שלך, אבל אני בטוח שיהיה לך משהו חכם להגיד: אני בן 28, ובלחי אחת שלי יש אזור עם צמיחת זיפים מאוד מאוד נמוכה, אם קיימת בכלל. מבחינה אסתטית זה נראה לא טוב כאשר הזיפים קצת גדלים. שאלתי בזמנו רופא עור שאמר שהבעיה נובעת עוד מההתחלקות העוברית וכנראה אין שם בכלל סיבי שערה. מזה כמה חודשים אני מורח מעט קצף הרגיין על המקום, יש אולי שיפור מאוד מינורי בשערות "חלשות" ובהירות אבל זה ממש לא משמעותי. העניין הזה מאוד מפריע לי מבחינה אסתטית. אני לא רוצה לוותר בקלות. רציתי לשאול מה הם הפתרונות, הרפואיים והלא-רפואיים למצב כזה. אשמח לשמוע תשובתך בעניין. בתודה והערכה, יניב.

22/03/2018 | 14:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יניב שלום הפתרון שיכול לעזור במצב זה הוא השתלת שיער בזקן. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות