מינוקסי בלחץ אוויר במקום תמיסה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/03/2018 | 11:23 | מאת: airpressure-minoxy

שלום, האם טיפול מינוקסי בלחץ אוויר או מזוטרפיה בא במקום מריחה יומיומית של מינוקסי ? או שצריך למרוח כל יום בנוסף לטיפול במרפאה.

14/03/2018 | 13:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רב ההמלצה שלי היא למרוח מינוקסי בנוסף לטיפול. בהצלחה

14/03/2018 | 23:28 | מאת: בודק

אם צריך למרוח באופן יומיומי אז מה הסיבה לעשות טיפול מיוחד ? ראיתי שיש מחקר בברזיל שאומר שמזוטרפיה במרום מריחה יעיל יותר בתוצאות בשיער. גם דיברתי עם יוזמת המחקר Barbara Uzel והיא טענה שזה יעיל יותר אבל עם סיכונים של זיהומים וכו'. https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01655108

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות