חפיפה חזקה וקרם לחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

09/03/2018 | 12:58 | מאת: דני

אהלן ד"ר. רציתי לשאול האם חפיפה חזקה בשיער יכולה לגרום לו נזק? חפפו לי במספרה בחוזקה והקגשתי אי נוחות וכאב קל בשיער. הספר טען שזה גורם להמרצת הדם וזה בריא, מה דעתך? והאם קרם לחות לבניית תלתלים שנמרח על כל השיער כולל השורש ונשאר ל24 שעות או יותר, יכול לגרום לנזק? אציין שאני גבר תודה;)

שלום דני חפיפה חזקה בקרקפת אינה יכולה לגרום נזק, אלא אם תתבצע מדי יום. קרם לחות אינו יכול לגרום נזק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער