האם אפשרי שמינוקסי עושה גרוע יותר?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/02/2018 | 09:57 | מאת: גלית

שלום דוקטור גינצבורג. מזה 4 חודשים אני מרססת מינוקסי על השיער ומחכה לתוצאות. ולא רק שהן לא מגיעות, אלא נראה לי שהמצב נהפך לגרוע יותר. האם אתה מכיר מקרים שמינוקסי הזיק ולא שיפר?

27/02/2018 | 15:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גלית שלום האם את משתמשת במינוקסי 5% לגברים? כל סוג אחר לא יניב תוצאות רצויות. אם כן, את אמורה לראות תוצאות לאחר חצי שנה. ממליץ לך בחום, לצלם את הקרקפת היום ובעוד חודשיים (סה"כ כחצי שנה של שימוש) ובתום התקופה לצלם הקרקפת שוב על מנת לצפות בהבדלים. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות