ספריי ריברייה או טופיק?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/01/2018 | 08:52 | מאת: Raz

אני מתלבט בין ספריי ריברייה או טופיק למילוי איזורים דליליים. ההתלבטות היא מה מבינהם פחות מזיק לטיפול עם הפרופסיה והמינוקסי על מנת לעכב ובעתיד להצמיח שיער, איך אפשר לשלב בכלל את הספריי כשבוקר וערב שמים מינוקסי (ובעצם כל יום צריך לחפוף ולהוריד את הספריי כדי למרוח מינוקסי וזה לא בריא לחפוף כל יום והאם בכלל מותר להתיז ריברייה מעל המינוקסי?), עוד שאלה מה נראה יותר טבעי ויפה על שיער קצר ספריי ריברייה או טופיק? ממה שזוכר מהפרסומות של שניהם - ריברייה משתלב טוב על שיער קצר, בטופיק צריך יותר אורך לשיער - אני צודק?

25/01/2018 | 09:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רז שלום ניתן להשתמש באבקת Toppik, אשר נותנת מראה טבעי וטובה יותר לבעלי שיער קצר. את האבקה יש לפזר לאחר השימוש במינוקסי ולאחר ייבוש המשחה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות