צביעת שיער - שאלות לפני שימוש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/01/2018 | 19:55 | מאת: בחור

אני מטופל במינוקסי ופרופסיה עקב דלול והתחלה של התקרחות. יש לי גם בחלק מהשיער שיער לבן. אם אצבע את השיער זה בסדר או שהצבע עלול להגביר נשירה ולעשות קרחות? הצבע שאני שם הוא כמובן גם על איזורים גדולים שבהם התחיל הדלול וקרחות כי מה לעשות צריך שהצבע יצא אחיד על הכל אחרת יראה מצחיק ולא מקצועי.

15/01/2018 | 12:35 | מאת: ד"ר גינזבורג

שלום רב ניתן לצבוע את השיער. הצביעה אינה גורמת לנשירת שיער. כדי ליצור אחידות בקרקפת במקומות המתקרחים אתה יכול למרוח TOPIK לטשטוש האזורים הללו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות