דילול שיער לנער בן 17

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/01/2018 | 12:24 | מאת: מיכל

שלום רב . בני בן 17 . בחודשים האחרונים שמנו לב לדילדול שיער בחלק העליון של הראש. השיער נהיה הרבה יותר דליל . רופאת עור אמרה שזה דילול שיער טבעי . גם האב מקריח (נשירה תורשתית) אך אצלו התחיל בגיל מאוחר הרבה יותר. המצב הקיים מפריע לילד . מתלבטים באיזה טיפול להתחיל - האם בספריי ריביירה / האם במינוקסי / האם בכדורים ? מה מומלץ בגיל כזה אם בכלל ומדוע . אשמח מאוד לתשובתך המקצועית . תודה רבה ושאלה נוספת באופן כללי - האם יש שמפו מסויים שאתה ממליץ לו להשתמש על מנת לשמור על השיער לאורך זמן (הקרקפת מעט שומנית)

08/01/2018 | 15:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מיכל רביירה הינו ספריי שתפקידו לצבוע את הקרקפת ובכך להסתירה. ספריי זה מלכלך את הכרית. ממליץ להשתמש בספריי או באבקה לטשטוש הקרקפת בשם TOPIK. לגבי המינוקסי והפרופסיה, שני הטיפולים טובים, אך איני יכול לתת יעוץ רפואי דרך הפורום.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות