פריורין - ויטמין. האם אין סכנה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

23/12/2017 | 18:59 | מאת: אלון

שלום רב לפני חודשיים עשיתי השתלת שיער בתורכיה. הרופא המליץ לי להשתמש בויטמין שנקרא פריורין (אין בארץ אז הזמנתי מאירופה). נאמר לי ליטול בחצי שנה הראשונה כדור בבוקר וכדור בערב. לאחר חצי שנה, עוד חצי שנה רק כדור ביום. וזהו. השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את הכדור ללא שום חשש ? קצת מפחיד אותי מאחר ואני לא נוטל שום תרופה באופן קבוע. (אציין שאני חולה פסוריאזיס ברמה קלה) תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

אלון שלום אני לא מהממליצים על תוספי המזון אשר לא הוכחו מדעית כמסייעים לטיפול בשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער