האם מינוקסידיל גורם לקמטים והזדקנות העור?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

10/12/2017 | 03:41 | מאת: אבי

אני שוקל אם להתחיל להשתמש במינוקסידיל 5%. במקומות מסוימים קראתי שהתכשיר יכול לפגוע בחלבון הקלוגן, וע"י כך לגרום להזדקנות מואצת ולקמטים בפנים. האם זה נכון? האם יש ביסוס מדעי לכך? אשמח לשמוח חוות דעת רפואית, אך גם של משתמשים אחרים.

לקריאה נוספת והעמקה
10/12/2017 | 11:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אבי שלום, אני נותן את המינוקסידים כטיפול נגד נשירה כבר שנים רבות מאד ולא נתקלתי בבעיה מסוג זה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער