הבהרה בקשר למינוקסי 2

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/11/2017 | 21:54 | מאת: מיכל התל אביבית

שלום ד"ר גינצבורג, קודם כל אתחיל בכך שראיתי אותך השבוע בטלוויזיה בבוקר ומאוד התרשמתי. התחלתי לפני יומיים שימוש במינוקסי 2 עקב בעיית הקרחה מקדימה, בשורות הראשונות של השיער מעל המצח. האם מינוקסי יעזור למקום זה? מישהי כתבה בקבוצת נשים שאני חברה בה, שבזמן שהשתמשה במינוקסי כחצי שנה, שיערה נשר הרבה יותר והדלל. האם זה הגיוני?

27/11/2017 | 12:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מיכל שלום, קודם כל אני ממליץ על טיפול במינוקסי 5% ולא 2% שנחשב ליעיל פחות. זה נכון שבתחילת הטיפול עלולה להיות נשירה מוגברת אך תוך שבועיים שלושה השיער חוזר לצמוח חזק וטוב יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות