השתלת שיער בחלק הקדמי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

25/11/2017 | 12:50 | מאת: ערן

שלום,אני בן 28 ,לפני שנה וחצי הרגשתי בדלדול השיער במיוחד בחלק הקדמי ומפרצים והתחלתי לקחת פרופסיה.במהלך השנה וחצי השיער נשמר והייתה אפילו צמיחה קצת,לפני כחודש שמתי לב להמשך דילול מזערי בקדמת הראש ואני שוקל לעשות ניתוח בקרוב להשלמת המפרצים וקו השיער.אני מפחד שאחרי הניתוח,השיער הלא מושתל ימשיך לסגת ואז יהיה מצב לא טבעי...

ערן שלום, ידוע כי הפרופסיה פחות עוזרת בקדמת הראש ועוזרת במרכז ובפדחת, לכן אםתעשההשתלה מקימד ותמשיך להשתמש בפרופסיה, סביר להניח שהשיער יישמר ולא בטוח שתזדקק להשתלה נוספת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער