תופעות לוואי מינוקסי קצף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/11/2017 | 19:14 | מאת: מינוקסי קצף תופעות לוואי

שלום ד"ר לפני כמה ימים התחלתי להשתמש במינוקסי קצף.השתמשתי בו על כל הראש.יומיים אחרי החלו להופיע לי אדמומיות באיזורים שהשתמשתי ומן פצעים קטנים אדומים על כל הראש.יש לציין שזה מגרד.המשכתי להשתמש עדיין במינוקסי כי קראתי בעלון לתרופה שדבר כזה זה חלק מהתופעת לוואי.אני ארבע ימים אחרי והתופעה של אדממומיות ופצעים קטנים לכל אורך הראש והגירוד לא מפסיקים לי. הרופא שראה אותי היום חושב שהתפתח לי דלקת בשורש השערה. היום הפסקתי את הטיפול. השאלה שלי איך מטפלים בפצעים ובאדמומיות לאורך כל הראש? והאם להפסיק להשתמשמ במינוקסי בעקבות התופעה הזאת?

21/11/2017 | 08:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, אם הרופא זיהה בעיה סביר להניח שיש להפסיק את המינוקסי ולטפל בהמשך להוראות הרופא. כדאי לנסות את הטיפול בהיירגן קצף שמכיל אמנם את החומר הפעיל כמו במינוקסי אבל יותר נוח לשימוש מבחינת תופעות הלוואי במידה ונתקלת בהן.

21/11/2017 | 19:11 | מאת: yarin

הרופא זה לא רופא עור שבדק אותי.והוא בעצמו היה מבולבל לא ידע מה להגיד לי. הוא הביא לי יוד חיטוי לשים. יש לציין שאני לוקח פרופסיה כבר חודש וחצי. ורציתי לשלב מינוקסי ככה שזה יביא ליותר תוצאות. האם לדעתך כדאי לעזוב את השימוש במינוקסי ולהתמקד רק בפרופסיה? אגב המינוקסי קצף שקניתי זה של קירקלנד..הרגיין קצף לא עושה אותו פעולה?אפשר למצוא אותו באיביי?

22/11/2017 | 13:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ירין שלום, שילוב של מינוקסי ופרופסיה כמובן יכול להגביר יעילות. לא יודע את הסיבה לפצעים, צריך שרופא עור יראה וימליץ על טיפול. אני אישית ממליץ על הרגיין קצף שניתן לרכוש בכל הפארמים בארץ.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות