דלילות מטורפת בשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/11/2017 | 18:19 | מאת: אליס

שלום, לפני מספר שבועות החלה לי נשירה מטורפת של מספר ימים שהותירה אותי עם דלילות מטורפת. יש לציין שזו לא הפעם הראשונה בשנה שנתיים האחרונות שדבר כזה קורה... כל הבדיקות דם שלי תקינות. מה עוד יש לעשות? שמעתי על ביוגנוסטיקה - האם אמין.? מה עם ג'לטין? לוקחת חודש ללא שיפור. האם יש טעם לקחת רוטס HR אם אין חסרים? תודה מראש

20/11/2017 | 08:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אליס שלום, כל שעלייך לעשות זה להתייעץ עם רופא עור ולא להחליט על דעת עצמך מה כדאי - הרופא יבדוק ויתן את הטיפול המתאים במידת הצורך. ידוע שבתקופת הסתיו הנשירה עלולה לגבור ממש כמו בשלכת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות