מינוקסידיל קצף- שימוש נכון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/11/2017 | 17:41 | מאת: עידו

שלום, אני משתמש במינוקסידיל ופרופיסיה (גנרית) כ10 חודשים. הדללות השיער ממשיכה בקדמת ומרכז הראש. אני חושש שאני לא משתמש במינוקסידיל נכון- ראיתי סרטוני הדרכה שצריך להפריד את השיער למעין שביל - ואז לעסות את הקרקפת החשופה. מכיוון שעדיין יש לי שיער אז גם שאני מפריד את השיער ל2 צדדים, אני לא ממש "מעסה" את הקרקפת עם הקצף- יותר את השיערות עצמן. ונראה לי שהקצף מתמוסס על השיערות עצמן ולא בטוח כמה הוא נספג בקרקפת. האם לדעתך יכול להיות שזו שורש הבעיה של אי יעילות המינוקסידל אצלי? או שככה זה בדר"כ (שהקצף נמס בשערות) ואני משתמש בקצף כראוי? תודה רבה

20/11/2017 | 07:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עידו שלום, הפרופסיה והמינוקסידיל ככלל עוזרים יותר בפדחת ובמרכז, אבל ברור שככל שתעסה את המינוקסי ממש לתוך הקרקפת עצמה יעילותו תגבר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות