האם ניתן לעצור את הנשירה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/10/2017 | 23:02 | מאת: חרד

כידוע כמו בכל בעיה הכי טוב זה גילוי מוקדם, להחזיר את השיער זו כמובן בעיה גדולה אבל מה לגבי מניעה\עצירה? נאמר שבדיוק שהתחילה הנשירה אני שם לב ומתחיל לפעול מה אם ואני אשתמש בכל הכלים(מינוקסידיל+פרו' +ויטמינים ותוספים) האם בוודאות אני אעצור את הנשירה? או שבמקרה הטוב היא תיהיה איטית יותר בלבד?

02/11/2017 | 09:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חרד שלום, עלייך להתייעץ עם רופא עור שעל סמך הבדיקה יחליט מהו הטיפול היעיל ביותר למצבך כשבד"כ מדובר בפרופסיה ולא בתוספי מזון או ויטמינים למיניהם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות