שאלה לגבי קעקועים וזיעה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/10/2017 | 10:12 | מאת: מורן

דוקטור אלכס גינזבורג שלום רב, יש לי שאלה די מוזרה, אני רוצה לעשות קעקוע די גדול באזור הגב, ורציתי לברר האם הדיו יוצא מהגוף כשמזיעים ? שאלתי כמעט את כל בעלי חנויות הקעקועים וכולם אמרו שלא, וטענו שרק שמש תגרום לקעקוע לדהות. אבל משום מה לא ברור לי איך הדיו לא יוצא מהגוף עם הזיעה כי קראתי שהדיו מוחדר לאותו תא של בלוטות הזיעה, אז איך זה לא גורם לקעקוע לאבד מהצבע ? אני מודע לכל הסיכונים שכרוכים בקעקועים אבל זו השאלה שהכי מדאיגה אותי. תודה רבה לך דוקטור גינזבורג!

25/10/2017 | 17:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מורן שלום, אינני מומחה בתחום קעקועים ולכן לא יכול לענות לך על שאלה זו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות