בקשר לפן לשיער , תלישה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/10/2017 | 20:36 | מאת: חיים

היי דוקטור. אחת לשבוע לערך אני עושה פן לשיער באורך 10ס"מ לערך, וכשאני מסרק אותו ועושה עליו פן, יש מין תחושה בראש שהשיער נמתח..ומרגיש עקצוץ כזה..אולי תלישה. זה נתלש מהשורש? ראיתי שרשמת שזה צומח אבל אחרי כמה פעמים זה לא צומח, השאלה היא למה? לצורך ניסיון אני עושה שעווה בחזה ובבטן כבר זמן רב, והשיער צומח כרגיל..אומנם לוקח לו יותר זמן. אולי השיער צומח כרגיל או בגלל שהשיער ראש רגיש יותר? תודה

22/10/2017 | 11:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חיים שלום, פן לא אמור לגרום לתלישת השיער - יש להקפיד להתחיל את הפן מעט רחוק מהשורש כדי לא למשוך חזק מדי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות