צביעת שיער לאחר ניתוח השתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/10/2017 | 20:08 | מאת: רן

אני מתלבט אם ומתי לעבור ניתוח להשתלת שיער ואחד מהחששות שלי זה חוסר הרצון להתמודד עם תקופה ארוכה של צורך להמנע מדברים - ספורט , בריכה , שמש, צביעת שיער , ללכת למספרה וכ'ו. אחד מהדברים ששמעתי זה שמי שעובר ניתוח להשתלת שיער, אסור לו לצבוע את השיער תקופה ממושכת. בחלק מהמקומות שמעתי שההמלצה היא להמתין חודש, בחלק ממליצים להמתין חודש וחצי או חודשים. ויש כאלה שאומרים שיש להמנע מצביעת שיער אפילו לתקופה של חצי שנה או אפילו 8 חודשים. מה הסיבה לשוני הגדול בין פרקי הזמן שממומלצים ע"י גורמים שונים ? מהי ההמלצה שלך בנושא ? והאם זה תלוי בשיטת הניתוח ?

17/10/2017 | 09:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רן שלום, ההמלצה שלי על סמך נסיון רב שנים להמנע חודש מצביעת שיער.

17/10/2017 | 18:18 | מאת: רן

תודה על התשובה. מה לדעתך גורם לשוני בהמלצות שנותנים הרופאים המשתילים ברחבי העולם לגבי זמן ההימנעות מצביעת שיער הנדרש לאחר ניתוח השתלה ? ברור שזה לא מדע מדויק ואחד יכול להגיד חודש ואחר חודשיים, אבל איך ייתכן שיש כאלה שמחמירים ואומרים שיש להמתין מעל חצי שנה עד לצביעת השיער הבאה ? רן

19/10/2017 | 08:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רן שלום, אני מבצע השתלות שיער כבר למעלה מ-26 שנים ועל סמך הנסיון הרב מצאתי שחודש להמנע מצביעת שיער זה מספיק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות