נשירת שיער מאסיבית.........

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/10/2017 | 12:50 | מאת: ניקי

דוקטור שלום כבר הייתי אצלך בפגישת ייעוץ ולאחר בדיקה אמרת לי שאין לי נשירת שיער והשערות שאני רואה הן נשירה טבעית. למרות זאת השיער שלי הולך ומתדלדל ואני אוספת כ 60 שערות רק מהרצפה. איך אפשר להסביר את זה ומה אפשר לעשות?? (לוקחת בי 6).אני חוששת שבקצב הזה השיער שלי ייגמר

08/10/2017 | 10:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ניקי שלום, אם אמרתי בזמנו שאין נשירה כנראה זה היה המצב, יתכן שיש שינוי וצריך להגיע לבדיקה נוספת.

08/10/2017 | 10:55 | מאת: ניקי

הייתי לפני פחות מחודש אז מאמינה שאין שינוי מהותי מבחינת הבדיקה. ובכל זאת האם הגיוני שבמהלך היום אראה המון שערות בכל מקום (כ 60) והמצב לא מוגדר כנשירה?

10/10/2017 | 09:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ניקי שלום, נשירה של עד 100 שערות ליום כל עוד לא נראה דילול בשיער יכולה להחשב נורמלית כי באותה מידה צומח שיער חדש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות