הרגיין קו מצח טיפול הרגיין........

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/09/2017 | 15:35 | מאת: ניקי

3 שאלות 1 האם הרגיין 5 אחוז מותר לנשים? 2 יש לי נשירה בקו המצח. אפשר לראות שהיכו שנשר השיער צבע העור בהיר יותר. האם אני יכולה לשים הרגיין על האזור החשוך במצח שפעם היו בו שערות? (יש שם שערות בודדות קצרות שנותרו אחרי הנשירה) 3 מיד אחרי הוצאת הקצף למיכל החומר מתנוסס ונופל לנוזל. האם זה תקין או שעדיף להתיז ישר על הקרקפת? (אבל ככה אין כמות מדויקת) תודה רבה על התשובות

10/09/2017 | 09:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ניקי שלום, היכן שאין כבר זקיקי שיער הרוגיין לא יעזור ולכן לא בטוח שיש טעם להשתמש בו - התייעצי עם רופא עור. רגיין 5 מומלץ גם לנשים. יש ללחוץ מספר לחיצות ישירות על הקרקפת בהתאם להוראות היצרן.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות