מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/09/2017 | 13:17 | מאת: יותם

ד"ר אלכס היקר, התייעצתי איתך כאן בפורום לפני מספר שבועות בעניין הרגיין קצף 5%. אני משתמש במוצר כשבועיים-שלושה וייתכן ואני סובל מכאבי ראש קלים אך מציקים מאז. אני מעט מבולבל, ייתכן וזה פסיכוסומטי - קראתי את העלון בעיון כולל חלק תופעות הלוואי... ואכן שאלתי אותך כאן על כך. במידה וזה אכן כתוצאה מהקצף - מה אתה ממליץ לעשות? תודה רבה!!! יותם

10/09/2017 | 09:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יותם שלום, אני לא חושב שכאבי הרשא הם כתוצאה מהמינוקסי שאפילו אינו חודר למחזור הדם - ההחלטה אם להמשיך או לא היא בידיך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות