מזותרפיה מזותרפיה מזותרפיה ............

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/08/2017 | 21:31 | מאת: ניקי

קראתי באתר שלך שאתה עושה מזותרפיה של הזרקת מינוקסידיל . יש לי כמה שאלות ואשמח מאד אם תשיב על כולם: 1. מה הערך המוסף של הזרקת מינוקסידיל לעומת מזותרפיה בה מזכירים חומרים שונים כמו ויטמינים פפטידים וכל מיני חומרים שאמורים להשלים את החברים (ככה ראיתי אצל רופאים אחרים ומתלהטץ לגבי היעילות של החומרים השונים) 2. מאחר ומדובר הזרקת מינוקסידיל האם ההשפעה לא מתפוגגת בסיום הטיפולים? 3. מהם סיכויי ההצלחה של הטיפול?

30/08/2017 | 18:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ניקי שלום, המזותרפיה שאני עושה הינה באמצעות מכשיר שמחדיר את המינוקסידיל באמצעות לחץ אויר ולא ע"י הזרקות. המינוקסידיל הינו חומר מוכח שעוצר נשירה בעוד שכל הויטמינים אינם משפיעים על הנשירה. מכיוון שתהליך ההתקרחות הינו תהליך מתמשך, כמובן שאם מפסיקים לטפל הנשירה עלולה לחזור,לכן המטופלים שלי בד"כ ממשיכים לקבל את הטיפול אחת למספר חודשים כדי לשמור על התוצאה. יעילות הטיפול לנשים בסביבות 70% וגברים קצת פחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות