נשירת שיער לאחר חפיפה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/04/2007 | 01:26 | מאת: שרונה

שלום רב מזה כמה חודשים הבחנתי כי לאחר חפיפת שיערי יש באגן האמבטיה קבוצת שיער לא מבוטלת. אני משתמשת בשמפו אורגאני לשיער רגיל השייך לחברה הנחשבת לטובה. שאלתי- האם עליי להפסיק את השימוש במוצר לאלתר? כן, האם שיער שנשר יצמח שוב? תודה- שרונה.

29/04/2007 | 12:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שרונה, בד"כ השיער שרואים לאחר חפיפה או לאחר סירוק הוא שיער שאמור לנשור, אפילו עד 100 שערות ביום. בפעולות הנ"ל למעשה נעלם החשמל הסטטי, והשערות נושרות. השאלה אם הנשירה טבעית, או אולי תקופתית או נגרמת מסיבה כלשהי. יש לבדוק אם על הכר יש לך יותר מ-8 שערות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות