החלקה בשיער 8ס"מ רק על הקצוות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/08/2017 | 18:59 | מאת: דני

היי דוקטור לדעתך החלקת שיער רק בקצוות הראש של חברת גלאט שוורצקוף לפי הוראות שימוש, יכול לגרום לנזק לשורש? אציין שוב שהחונר לא נוגע בקרקפת בכלל ויש לפחות מרחב של 4 ס"מ בין החומר לקרקפת אותו שאלה לגבי פן , לפעמים יכול להיתלש שערות כתוצאה ממתיחת יתר, אך שיער שנמתח חוזר לצמוח כרגיל או שנעשה דליל יותר? ומה לגבי סירוק השיער? לפעמים מרגיש שאני תולש אותו...האם אותו שיער שנתלש חוזר לצמוח? או שזה פוגע בשורש? תודה

24/08/2017 | 08:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דני שלום, אני תמיד אומר את דעתי שכל החלקה באשר היא אינה טובה לשיער, זוהי כאמור דעתי האישית. פן לא פוגע אם עושים אותו נכון כפי שציינת. שיער שנתלש פעם, פעמיים אולי חוזר לצמוח אבל אם נתלש פעם אחר פעם כל הזמן כמובן שיחלש ויפסיק לצמוח.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות