השתלת שיער, מספר שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/08/2017 | 12:25 | מאת: מישהו

שלום, אני מתקרח כבר מספר שנים(4) וכל שנה שעוברת מאבד יותר ויותר שיער. מצבי הוא כמו בתומנה הכי ימינת: https://unamericanaaroma.files.wordpress.com/2013/12/hamilton-man.jpg שקלתי לעשות השתלת שיער(טורקיה או קפריסין) אבל יש לי מספר שאלות: 1) עצם העובדה שאני מתקרח, אומרת בעצם שתהליך ההתקרחות ימשיך גם לאחר ההשתלה, לא?(נניח אפילו בזקיקים שעוד נשארו לפני ההשתלה) 2) האם לצבע השיער יש משמעות להשתלת השיער? יש צבע שיער שלא ניתן להשתיל?(ג'ינג'י נניח) תודה מראש.

21/08/2017 | 08:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מישהו שלום, במקום שעושים השתלה, השיער הינו לכל החיים, כמובן במקומות אחרים יש סיכוי שתמשך ההתקרחות וניתן לעשות השתלה נוספת (בכפוף למצב האיזור התורם וכו'). לצבע השיער אין משמעות,

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות