שימוש בקצף מינוקסי - היירגיין 5%

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/08/2017 | 17:16 | מאת: יותם

שלום דוקטור אני משתמש בקצף היירגיין 5% לשיער דליל. שאלתי - האם ניתן למרוח את הקצף גם על לחי אחת בה יש צמיחה דלילה מאוד עד אפסית של זיפים? האם זה יכול להיות יעיל? האם במקרה כזה צריך למרוח על 2 הלחיים כדי למנוע מצב של אי-סימטריה? הערה חשובה מאוד - אני סובל מאקנה ברמה קלה ומשתמש במשחת בנזק - האם יכול להיות אימפקט בעייתי במקרה זה. תודה רבה.

17/08/2017 | 08:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יותם שלום, אתה יכול לנסות להשתמש בהירגיין גם בלחי ללא אימפקט מהמשחה שאתה מורח, ועדיף בלחי אחת אם אתה אומר שרק בה אין שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות