השתלת שיער מהזקן....

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/08/2017 | 18:45 | מאת: אופק

בהשתלת שיער אם האיזור התורם לא מספיק מלא או שהלקוח רוצה צפיפות מקסימילית והוא מוכן לוותר על הזקן לטובת שיער הראש שכל הזקן שלו+האיזור התורם יהיו בהשתלה אפשרי?

15/08/2017 | 08:15 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אופק שלום, השתלת שיער מהזקן אפשרית בתור תוספת במידה ואכן אין מספיק שיער מהאיזור התורם, אך לא נהוג כמובן להוציא את כל האיזור התורם או את כל הזקן.

15/08/2017 | 09:20 | מאת: אופק

אך אם הבנאדם מוכן לוותר על כל הזקן כי השיער של הראש יותר חשוב לו לא אפשרי?

16/08/2017 | 12:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אופק שלום, לא יכול לתת תשובה חד משמעית, לא תמיד שיער הזקן יכול להתאים, הכל לגופו של עניין.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות