נשירה בשיער אצל בן 18.5

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/08/2017 | 09:59 | מאת: נטלי

שלום, הבן שלי בן 18.5 רואה כי על הכרית שלו יש כל הזמן שערות שנושרות לו וכנ"ל לפעמים בכיור שמרטיב את השיער. הוא פוחד שיש לו נשירה רצינית למרות שיש לו בלורית יפה בשיער ושיער בריא שגודל מהר. כל שבועיים שלושה צריך להסתפר. בעלי יש לו נטייה להתקרחות תורשתי במשפחה שלו. למרות שמבנה הראש שלהם שונה ונראה לי שבני קיבל את הגנטיקה ממני ולנו אין התקרחות בבית האם ייתכן שיש לו בעיה של נשירה, הוא נוטה גם הרבה לעשות פן בשיער ולשים קרמים לפעמים. איזה בדיקות אפשר לעשות ומה ניתן לטפל כדי לחזק תודה נטלי

09/08/2017 | 13:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נטלי שלום, לעיתים, גם בגיל 18 יכול להתחיל תהליך התקרחות אבל נראה שלא זה המצב אם את מדווחת על שיער מלא - נשירה יכולה להיות גם טבעית ובאותה מידה שנושר שיער צומח גם מחדש, כל עוד לא נראית דלילות. אפשר תמיד להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות