התקרחות בעתיד

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/04/2007 | 00:18 | מאת: שלומי

שאלה .. אני בן 16 עוד מעט שמתי ג'ל בשיער בשנים האחרונות בכמויות דיי גדולות מגעיל 11-15 ניראלי כל יום ועכשיו אני כבר איזה יותר מחצי שנה בלי שום חומר.. יש השפעה בעתיד של נשירת שיער בגלל השטיות שעשיתי .?

29/04/2007 | 11:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שלומי, ג'ל אכן אינו בריא לשיער וסותם את הנקבוביות. יתכן כי נגרם נזק לשיער המתבטא גם בנשירת השיער.

30/04/2007 | 18:00 | מאת: ערן

ואם אני מורח ג'ל לא על השורשים אלא על החלק החיצוני של השערה האם גם זה סותם את הנקבוביות ועלול להוביל לנשירת שיער?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות