מינוקסידיל לאורך שנים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/08/2017 | 17:45 | מאת: לירון

שלום רב ד"ר הבנתי שיש מחקרים על מינוקסידיל גם של 96 חודשי שימוש , רציתי לדעת ממך האם יש מטופלים שאתה מכיר שהשתמשו רק במינוקסידיל למשך 10-15 שנה ועדיין שמר להם יפה על השיער ? במידה ולא אם אני משתמש וזה עוזר לי כבר מספר שנים יכול להיות שימשיך ככה כל הזמן כל עוד אני מתמיד? תודה

06/08/2017 | 09:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

לירון שלום, מי שהמינוקסידיל אכן עוזר לו אין סיבה שלא יעזור גם הרבה שנים - כמובן יש לי פציינטים שלוקחים שנים רבות את התרופה ונהנים מתוצאות טובות.

06/08/2017 | 22:31 | מאת: לירון

תודה על המענה דוקטור האם יכול להיות לקוח שעבר השתלה במפרצים שתמליץ לו כי מינוקסידיל לבד עזר לו לפני כן .להמשיך רק עם מינוקסידיל או שתמיד יש המלצה אחרי השתלה לפרופסיה?

07/08/2017 | 08:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

לירון שלום, לא בהכרח אני בכלל ממליץ על המשך לקיחת תרופה כלשהי אחרי השתלת שיער, הכל תלוי מה מצבו של המטופל על פי בדיקתי. אם יש צורך אמליץ על מינוקסי או על פרופסיה כאמור בהתאם למצב שאני רואה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות