היי שאלה בקשר לתרופה שיש בחול

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/07/2017 | 13:30 | מאת: נועם

אתה ממליץ לגבר לקחת את התרופה שנקראת hair vitamins זה תרופה שיש אותה בחול ומלא בנות משתמשות בה אומר שזה ממש עוזר לשיער מה דעתך?

01/08/2017 | 08:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נועם שלום, אני מאמין בתרופות שעברו מחקר והוכחו כיעילות ומה שמתאים לנשים לא בהכרח מתאים לגברים.

01/08/2017 | 09:24 | מאת: נועם

כן נכון אבל השאלה עם יצא לך לשמוע על התרופה האם היא מתאימה לגברים האם היא עברה בדיקות מחקריות ידוע לך משהו על זה?

01/08/2017 | 12:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נועם שלום, כמובן שמעתי על ה"תרופה" הזאת, היא כמו כל שאר הויטמינים שכביכול עוזרים לשיער ולא עברה מחקרים. אני, כאמור, בתור רופא, ממליץ על תרופות שעברו מחקרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות