דילול עקבי לאחר החלקה בתכשיר. חשוב!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/07/2017 | 13:58 | מאת: שלום.

שלום רב דוקטור, התועיל בטובך להמליץ על קולגה שלך מהתחום המתמחה לבעיות שיקומיות עקב החלקה בתכשיר ביתי, החלה אצלי נשירה מסיבית עקב: או 1. פגיעת מה בקרקפת עקב ההחלקה. ו/או 2. עקב ההחלקה, החלה והקדימה את זמנה הנשירה בכמה שנים טובות. פשוט שנים לאחר המפגע, השיער השתנה ממתולתל / מקורזל לחלק יותר, ניתן בבירור לראות זאת לאחר חפיפה וכדומה, ואיבד את מרקמו. אינני מעוניין במרשמים והשתלות בשלב זה, לכן פונה אילך במידה ומכיר קולגה לעבודה המתמחה בשיער וקרקפת, כמו כן בשיקום לאחר התערבויות כימיות. תודה על הרצון הטוב.

31/07/2017 | 09:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, אני מנוע מלציין שמות רופאים בפורום - התייעץ עם כל רופא עור בקופת החולים אליה אתה שייך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות