השתלת שיער דחוף מאד

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/07/2017 | 17:47 | מאת: שי

ברצוני לעבור השתלת שיער .ויש לי כמה שאלות . רציתי לשאול האם השיער שמושתל במרקמו שונה משיער קיים? בשלב ההגלדה ראיתי אצל חבר שעשה שזה מרגיש כמו תחושה קשה של דשא .האם זו התחושה שנשארת של השיער ? האם מותר להשתמש במינוקסי אחרי ההשתלה ? האם אפשר להשתמש בטופיק אחרי ? כנל גם לגבי רןץ hr. אשמח לתשובות (;

24/07/2017 | 08:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שי שלום, השיער המושתל משתלב היטב בשיער הקיים ונראה טבעי לחלוטין - השתלה טובה לא מזהים. בשבוע הראשון יש גלדים עם "קוצים" של השיער המושתל - הגלדים נופלים לאחר שבוע ולרוב גם השיער המושתל נופל תוך החודש הראשון והשיער החדש מתחיל לצמוח בהדרגה רק לאחר 3 חודשים בטבעיות רבה. אין מניעה להשתמש בטופיק מיידית לאחר ההשתלה ולגבי רוטס HR אין מניעה גם להשתמש אבל לא מאמין ביעילותו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות