נגישות
נגישות

נשירת שיער גבות מניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

21/07/2017 | 22:54 | מאת: ירון

ד"ר גינזבורג שלום אני עתיד לעבור ניתוח של הרמת גבות, במידה והגבות מורמות לגובה של 1 ס"מ כלפיי מעלה, האם שינוי המיקום של הגבות כאמור יכול לגרום לנשירה או חוסר צמיחה של שיער הגבות(עקב החלשה של שורש השערה או התנתקות משורש השערה, או בעיה כלשהי אחרת שיכולה להיווצר)? אודה לתשובתך

לקריאה נוספת והעמקה

ירון שלום, אין כל סיבה שניתוח להרמת גבות יפגע בשיער הגבות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער