השתלת שיער טורקיה מעכשיו

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/07/2017 | 02:18 | מאת: נועם

שלום. ביצעתי השתלת שיער בטורקיה שלשום . היום חזרתי לארץ אך בהרגשה קצת בעייתית . נאמר ל שמת הזקיקים ששמו חי היא בין 3000 ל3600 אך מאנשים אחרים שראיתי שעשו במקומות אחרים , שם , הבנתי את השוני בין 3000 למה שיש לי היום. אשמח לחוות דעתך המקצועית בעניין זה , טיב ההשתלה וכמות השתלים. השיער שלי כיום דליל אך ישנו שיער . אוכל לשלוח תמונות בפרטי. דבר נוסף , הרופא התמקד לי בעיקר באמצע בידיעה שרציתי את כל מרכז הראש ואת הפרונט . באמצע לא נגע כי אמר שהשיער חלק אך בריא. חשוב להבהיר שמאד מאוכזב ולא רגוע. אשמח לשמוע ממך פרטים אפילו בנייד. . דבר נוסף האם אפשר להמשיך להשתמש במינוקסי רוטס hr וטופיק?

20/07/2017 | 09:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נעם שלום, אחת הבעיות הנפוצות של אילו המבצעים השתלת שיער בתורכיה, היא מידת הציפייה הגבוהה כפי שהובטחה מפרסום שיווקי (אל מול אכזבה מתוצאות בפועל). בנוסף, חוסר המידע על הרופא המבצע את השתלת השיער ובעיקר המגבלה לשוב לביקורת שוטפת אצל אותו רופא - מובילים לסיטואציות ותחושות כפי שאתה מתאר. באופן כללי השתלה של 3000 שתלים הינה השתלה משמעותית מאד ובמידה ונעשית ע"י מומחים ובאופן מקצועי תוצאותיה אמורות להשביע רצון.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות