גלולות בשילוב עם רוטס הייר לנשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

17/07/2017 | 12:35 | מאת: אלינור

שלום רציתי לשאול אם מותר להשתמש ברוטס כאשר משתמשים בגלולות באופן קבוע .וכאשר יש שבר ועצם עדיין לא התאחתה .תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
20/07/2017 | 09:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלינור שלום, אפשר אבל אין יעילות בטיפול ברוטס לנשירת שיער אם זאת מטרתך - ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור לגבי טיפול מתאים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער