רכיבים בשמפו למניעת נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/07/2017 | 07:17 | מאת: מ

שלום, הוצע לי שימוש בשמפו למניעת נשירה. לאחר שימוש יש תחושה קרה בקרקפת (נטען שזו השפעת מנטול בשמפו). האם רכיבי השמפו הבאים- כימיקלים בעלי שמות מפחידים- מומלצים' ת מסייעים לנשירה ואינם מזיקים לעור הקרקפת (או מזיקים בכלל)? cocamindopropyl betain, sodium laureth sulfate, disodiu polyquaterium-10 edta citric acid , methylchloroisothiazolinonemcocamaphodiactetae, cocamid dea, dmdm hydanoin, r

16/07/2017 | 08:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מ שלום, תפקידו של השמפו לגרום להגיינת השיער ולכן אינו טיפול למניעת נשירה. הוא יכול להשפיע על שמנוניות וכד' אבל לא על נשירה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות