טיפול לשימור שיער במכון לייזר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

04/07/2017 | 00:13 | מאת: אושרי

שלום אני מורח מינוקסידיל וחווה שיפור במצב השיער. רציתי לשאול האם תוספת של טיפול שימור שיער על ידי הזרקת החומר מינוקסידיל לקרקפת שנטוראפיל מציעה על ידי 10 טיפולים יכולה לסייע יותר או שהטיפול הביתי שווה ערך?

אושרי שלום, טיפול משולב יכול להיות יעיל יותר.

04/07/2017 | 16:16 | מאת: אושרי

במידה ואני בוחר להתחיל את טיפול המזותרפיה לאחר שכבר מורח 8 חודשים מינוקסידיל, האם אני יחווה שוב את תופעות הלוואי של נשירה? או בגלל שאני כבר מטופל בזה אז לא. אני פשוט חווה תוצאות נהדרות וחושש להרוס אותם.

אושרי שלום, אם התוצאות כל כך טובות לא בטוח שיש צורך להוסיף אך בכל מקרה ניתן להניח שלא תחווה שוב תופעות לוואי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער