הפסקת שימוש במינוקסידיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/07/2017 | 14:25 | מאת: סשה

שלום, השתמשתי במינוקסי ב 5 השנים האחרונות, לפני מספר חודשים הפסקתי לשבועיים כי חשבתי שאני בהריון (שלא היה) ושבתי להשתמש. כחודשיים לאחר מכן החלה נשירה מתונה, לא נוראית. לפני כחודש וחצי הפסקתי להשתמש, הפעם בגלל הריון, אך נאלצתי להפסיק את ההריון לפני מספר ימים. (ולא מתכננת עוד אחד) אני מתארת לעצמי שה״מחיר״ על ההפסקה במינוקסי יגיע בקרוב בצורת נשירה רצינית, שאלתי היא- האם כדאי לנצל את ההזדמנות ו״להיגמל״ ממינוקסי, מה שרציתי לעשות מזה זמן, כי גם ככה תהיה נשירה? (בשנים האחרונות לא מרגישה שצומח שיער חדש... ) או שכדאי להמשיך? האם שימוש מעכשיו יעזור בכלל? תודה מראש

04/07/2017 | 08:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

סשה שלום, יש היום מיגוון טיפולים נוספים לנושא נשירת שיער ואם אינך מתכננת הריון ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור לגבי אופציות טיפול נוספות או משולבות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות