איך לדעת אם זאת התקרחות או נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/06/2017 | 13:17 | מאת: ברק

שלום רב לפני כמה חודשים שמתי לב שהשיער שלי בצידי הראש נהיה דליל יותר באזור שמעל האוזניים ופחות בחלק העליון בשבוע האחרון שמתי לב שגם מעל המצח ובקודקוד יש הידלדלות שיער מעוניין לציין שלאף אחד במשפחה הקרובה אין קרחת השאלה היא מה הסיכוי שמדובר בגן שדילג דור וזה קרחת או שההסתברות יותר גבוהה שמדובר בנשירה כתוצאה ממחסור מסוים תודה רבה

28/06/2017 | 14:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ברק שלום, כ-98% מהגברים שסובלים מהתקרחות הסיבה היא גנטית הורמונלית וגנטיקה בהחלט יכולה לקפוץ דור ויותר. התייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות