מחשבה שעלתה בראשי שלדעתי עשויה להוות פיתרון למקריחים רבים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/06/2017 | 01:10 | מאת: אור

שלום רב דוקטור גינזבורג. חשבתי על פיתרון להרבה אנשים מסוימים לבעיה של הצפיפות הלא מספקת בהשתלות שיער אצל מקריחים ברמה מתקדמת. הפיתרון הוא רק לאנשים שמוכנים ללכת רחוק בשביל להשיג שיער שופע מאוד גם אם הם נמצאים בשלבי התקרחות מאוד מתקדמים ואני רוצה לשאול אותך אם אפשרי לעשות זאת. אז מה שחשבתי זה- הבעיה בהשתלות שיער לאנשים שהקריחו הרבה מאוד זה זה שאין מספיק זקיקים שאפשר לקחת מהאיזור התורם כי אם לוקחים יותר מ50 אחוז הוא הופך לדליל בצורה נראית לעין ואז לא הרווחנו מכך כלום. אבל, מה שנראה לי פיתרון מעולה לאנשים שמוכנים להסתפר קצוץ בצדדים זה במקום לקחת רק עד 50 אחוז זקיקי שיער מהאיזור התורם מה שגורם לכך שאנשים עם קרחת גדולה לא יוכלו להגיע לצפיפות שיער במידה מספקת- לקחת 75 אחוזים מהאיזור התורם ואז בחלק העליון של הראש אפשר להגיע לתוצאות מדהימות ברמה שאפילו אנשים קירחים כמעט לגמרי יוכלו להיות עם שיער שנראה מלא לחלוטין. ואז נשאלת השאלה כמובן מה עושים עם העורף שהפך לדליל מאוד עם 25 אחוז בלבד של שיער שנשאר? ובכן בעורף עושים הדמיית שיער במיקרופיגמנטציה בין הזקיקים שהשארנו ואז מסתפרים קצוץ בצידי הראש ולמעלה אפשר לעשות מה שרוצים ובכך אפשר להשיג תוצאה מאוד יפה שיכולה להיראות טבעית לחלוטין במידה וכל התהליך נעשה באופן איכותי כולל ההדמייה. הבעיה עם הדמיית שיער זה שהיא לפעמים לא נראית הכי טבעית כשהיא על ראש חלק לחלוטין ולכן בפיתרון הזה משאירים בעורף 25 אחוזים מהשיער וכך זה נראה ממש טבעי. הסיבה העיקרית שהפיתרון הזה נראה לי טוב היא כי היום זה מאוד באופנה להסתפר קצוץ בצדדים ולמעלה להשאיר שיער ארוך יותר ואפשר לנצל את העובדה האופנתית הזאת על ידי השיטה הזאת. אז מה דעתך? האם אף אחד לא חשב על זה אי פעם? האם זה ריאלי לעשות דבר כזה? והאם היית מוכן לעשות דבר כזה לפציינט שממש ממש מעוניין? תודה.

18/06/2017 | 12:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אור שלום, כמובן שהאופציה הזאת קיימת ואנחנו כבר עושים אותה 6-7 שנים,אבל עדיין חשוב להבין שלא תמיד ניתן להגיע לצפיפות כל כל מעולה כפי שאתה סבור כי הכל תלוי בטיב האיזור התורם ועוד.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות