קסמיול לקרקפת כשאין פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/06/2017 | 20:50 | מאת: יפית

שלום דוקטור יקר יש לי יובש נוראי בשיער ובקרקפת וסובלת מנשירה חזקה .בעיקבות החלקה שלא הצליחה,לפני 3 שנים ושימוש במינוקסי ותרופות כימיות בקרקפת . השיער כמו קש וקשה לחפוף אותו .אני בת 60 .רופאת עור המליצה על קסמיאול לחודש .יש לי פסוריאזיס בגפיים ולא בקרקפת . על האריזה כתוב שאין להשתמש בקרקפת אם אין פסוריאזיס . האם מותר לי בכל זאת להשתמש .איך יכול להיות שזה בניגוד להוראות בעלון .

18/06/2017 | 08:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יפית שלום, אני לא מאשר או ממליץ על תרופות דרך האינטרנט - התייעצי עם הרופאה שבדקה אותך והמליצה.

18/06/2017 | 08:28 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יפית שלום, אני לא ממליץ או מאשר תרופות דרך האינטרנט - התייעצי עם הרופאה שרשמה לך את הטיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות