נשירת שיער והתקרחות מספר שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/06/2017 | 00:23 | מאת: דני

ד"ר שלום רב שתי שאלות: האם אתה ממליץ על טיפול prp נשירת שיער שנמשכת כבר תקופה ארוכה, או שפשוט כדי להמתין קצת ואולי לבצע השתלה בעתיד. מה הסיכוי שהטיפול יועיל בעצירת הנשירה והצמחת שיער? שנית האם במידה והחלטתי לבצע טיפול prp יש מניעה להשתמש ברוגיין במקביל? תודה מראש

15/06/2017 | 09:43 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דני שלום, אני לא יכול להמליץ על משהו מבלי שבדקתי - בד"כ כדי לעצור נשירה אני ממליץ על טיפול תרופתי ובמידה ויש כבר התקרחות ממליץ על השתלת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות