בן 26 משתמש במינוקסידיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/06/2017 | 13:37 | מאת: נתנאל

היי אני כמעט שנה משתמש במינוקסידיל תוצאות נפלאות השיערה נהייתה יותר חזקה ויש אפילו צמיחה קלה במפרצים. יש לי שאלה שפחות קשורה לתכשיר. אני אחד שעושה פאנים לעיתים ומסדר את השיער עם חומרים. למה בחפיפה לאחר שעשיתי פן ושמתי ספריי מקשה אני מרגיש בנשירה מוגברת בחפיפה (40 שיערות שספרתי) לעומת חפיפה לאחר יום נקי מחומרים שיש פחות נשירה (20 שיערות) . תמיד חשבתי שאין קשר בין חומרים לנשירה אבל כנראה שאולי יש? ואם יש לילה שאני לא חופף כי עשו לי פאן ואני רוצה לשמור אותו האם המריחה על שיער לא חפוף וואפילו עם קצת ווקס מועילה או שכלום?

14/06/2017 | 15:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נתנאל שלום, החמרים בד"כ לא מזיקים אם מקפידים לא לשים אותם קרוב מדי לשורשי השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות