אבחון התקרחות..............

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/05/2017 | 19:40 | מאת: י

שלום דוקטור גינזבורג, הייתי אצלך לפני פחות משנה לבדיקת מצב שיערי, בדקת עם המכשיר שלך ואמרת לי שאין לי שום סימני התקרחות והשיער חזק ובריא חוץ מבמפרצים והמלצת על מינוקסי, בימים האחרונים עברתי באיזו קליניקה פרטית רק כי רציתי לקנות איזה משהו ועל הדרך וה׳טריקולוגית׳ בדקה עם אותו מכשיר שלך ואמרה לי שאני במצב מתקדם של התחלת התקרחות ושאפשר כבר לראות דלילות בכל הראש כולל הקודקוד וכולל מרכז הראש ושכדאי לי מהר להתחיל טיפול שם של כל מיני צמחים ושטויות. כמובן שאני לא מאמין בזה. האם יכול להיות שתוך 10 חודשים ההתקרחות התחילה וככה התדרדרה? או שיש סיכוי לדעתך ששיקרו לי כדי למכור ובעצם ראשי מלא שיער כמו ילד? אפשר להגיע אליך לבדוק זאת? באיזה טלפון קובעים תור ומהן שעות הפעילות? תודה רבה

29/05/2017 | 09:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, סביר להניח שלא חל שינוי כזה במהלך זמן קצר כל כך והאבחנה שלי נכונה... ניתן להתקשר לקליניקה בטל. 09-7603406

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות