מינוקסידיל לצמיחת שיער פנים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/05/2017 | 11:55 | מאת: דרור כהן

שלום, אני בן 18 ואין לי בכלל שיער פנים רק קצת שפם שבקושי רואים ואני נראה כמו ילד יותר קטן ואנשים מתייחסים אלי בגישה של ילד וזה מפריע לי אז הבנתי שיש קרם שנקרא מינוקסידיל ואיפה שמורחים אותו השיער צומח אז אם אני ימרח על הפנים זה יגרום לשיער בפנים לצמוח מהר יותר?

29/05/2017 | 09:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דרור שלום, המינוקסי עשוי לעזור לצמיחת השיער בזקן אך לא תמיד. ממליץ לך לנסות ולמרוח במשך 6 חודשים לפחות ובמידה ולא יעזור תמיד ניתן לשקול אפשרות של השתלת שיער בזקן בשלב מאוחר יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות