זיהום בקרקפת כגורם לנשירה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/04/2007 | 21:08 | מאת: תמי

שלום, אני בת 24 ובעבר שיערי היה עבה מאוד, בשנים האחרונות (בערך 5 שנים) יש לי נשירה שמתחזקת כל הזמן ושיערי הפך דליל מאוד. כל בדיקות הדם תקינות ואין לחץ נפשי או משהו בדומה (גם לא חוויתי לידות) ולמרות זאת ניסיתי לקחת ויטמינים, אמריטה, אמפולות ושמפואים ומסכות טבעיות לחזוק השיער, דבר לא עזר! קראתי באיזה מקום שלעיתים סיבה סמויה כמו זיהום חמור בקרקפת (שנגרם כתוצאה מחיידקים או מכינים למשל) עלולה לגרום לנשירה חמורה ובלתי הפיכה אם היא לא מטופלת בזמן (כי זקיקי השיער נהרסים), האם זה נכון? ואם כן, כיצד אפשר לזהות שהזיהום הוא הסיבה לנשירה ולטפל בה? אעריך אם תוכל לתת לי תשובה מפורטת או השערה בקשר לגורם לנשירה. תודה רבה.

29/04/2007 | 11:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום תמי, צר לי, לא שמעתי על זה. ממליץ להיבדק אצל רופא עור על מנת לבדוק את סיבת הנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות